Schrijf u gratis in

U zoekt een woning?

8 tips woning

 

4 gouden leningtips

Home

U bent tevreden over de verkoop van uw woning ? Vertel het dan gerust verder aan uw vrienden. Bij Immo P hoeft u dat niet zomaar te doen. Wij koppelen daar een beloning aan vast als incentive.

  • U ontvangt 50 € in waardebons naar keuze voor elke vriend waar wij onze diensten als makelaar mogen komen toelichten (op voorwaarde dat wij zelf nog geen afspraak met hem of haar hebben vastgelegd om onze diensten voor te stellen )
  • Gaat hij effectief in zee met ons, dan wordt die waardebon DUBBEL zoveel waard en ontvangt u 100 !!!
  • Ook jouw vriend ontvangt een mooi cadeau. Hij krijgt de BTW cadeau of maw 21 % korting op ons makelaarsloon voor de verkoop van zijn woning en zal dus slechts 3 % (incl. btw) betalen ipv 3,63 % (incl. btw)

U kan als ambassadeur van Immo P op die manier een nieuwe out-fit kopen, op weekend gaan, sportmateriaal aankopen, ... wat u maar wenst. U kiest de winkel, wij kopen de waardebon.

Deelnemen is eenvoudig: u vult onderstaand formulier in met de gegevens van u en van uw vriend(in) en de rest volgt vanzelf.

 

U kiest volledig zelf van welke winkel u graag een waardebon ontvangt. Mocht u geen specifieke voorkeur hebben, zijn hier reeds enkele voorbeelden van waardebons:

 

                logo shopping center wijnegem           logo decathlon                  logo bongo

Uw gegevens
De gegevens van uw vriend