goede makelaar

Goed verzekerd aan de laagste prijs

Dat is de garantie die je bij ons krijgt

Je kan hier ook zelf online een offerte maken. Onze virtuele assistente Louise helpt je daarbij.

Welke verzekering wil je ?

goedkope autoverzekering

Autoverzekering

Wil je de goedkoopste autoverzekering ? Wil je bovendien levenslang bonus malus 0 ongeacht hoeveel ongevallen je veroorzaakt ? Dat kan !

Wil je een omnium zonder franchise voor jouw nieuwe wagen, waarbij werkelijk elke schade terugbetaald wordt tot de laatste euro ? Ontdek het hier :

goedkope brandverzekering

Brandverzekering

Een brandverzekering hoeft niet duur te zijn, maar allicht voor de meeste mensen zijn de waarborgen en wat er allemaal verzekerd is toch het belangrijkste.  Je hebt ook veel keuzes wat je wel en niet wil verzekeren. Ontdek het hier :

goedkope familiale verzekering

Familiale verzekering

Een familiale verzekering verzekert jou voor alle schade die je per ongeluk veroorzaakt bij iemand anders. Dat kan over vanalles gaan wat kinderen stuk maken, maar ook alle schade die jij veroorzaakt als fietser of voetganger. Toch wel belangrijk als je beseft dat je als fietser ook in fout kan zijn bij een ongeval en dus alle schade aan de auto waartegen je rijdt anders zelf moet vergoeden.

beste rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstand is eigenlijk de belangrijkste verzekering. Die verdedigt jou waar nodig. Bijvoorbeeld bij een autoaccident met onenigheid over wie in fout is of betaalt die een advokaat als je die nodig hebt. Er zijn verschillende formules rechtsbijstand, afhankelijk voor wat je allemaal verzekert wil zijn. Er zijn zelfs formules die fiscaal aftrekbaar zijn. Ontdek alles hier : 

goedkope pechverhelping

Pechverhelping en Reisbijstand

Direct geholpen worden als je in panne staat is wel zo handig. Een pechverhelping is altijd het goedkoopst wanneer je die samen neemt bij de BA-verzekeraar van de wagen. Meestal ook ineens inclusief een volledige reisbijstand voor gans het gezin.

goedkope fietsverzekering

Fietsverzekering

Fietsen worden duurder en duurder, en met de opkomst van elektrische fietsen zit je al snel aan 2.000 € of (veel) meer als aankoopprijs.  Neem daarbij het redelijk hoog risico van diefstal en een diefstalverzekering wordt toch wel heel interessant. Zeker als de prijs meevalt. Je kan ook voor een fiets een pechverhelping nemen en nog veel meer. Ontdek het hier : 

beste uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Als er één ding zeker is in het leven, is dat dat ook ooit eindigt. Een begrafenis kost ook redelijk veel geld. Een overlijdensverzekering voorziet dat bedrag op het moment van overlijden. Ook als dat overlijden vroeger komt dan normaal gedacht, wordt het volledige verzekerd bedrag uitbetaald. Dat en meer voordelen ontdek je hier :

beste formule pensioensparen

Pensioensparen

  Sparen voor je pensioen is fiscaal de meest rendabele spaarformule. Wie daar nog over twijfelt, leest best onze uitgebreidere pagina hierover. 30 % gesponsord worden door vadertje staat lijkt mij altijd interessant, ook als je daar op het einde 8 % van moet teruggeven. Let wel op: niet alle pensioenspaarformules zijn dezelfde. Sommigen beleggen enkel in aandelen, anderen veilig in obligaties. Voor ieders wat wil, maar wel belangrijk dat je weet waar jouw spaarcentjes belegd worden !  Wij geven daar een uitgebreid advies over en informeren jou correct !

beste belegging

Beleggen

Wil je meer interessant ontvangen dan op jouw spaarboekje, kan je bij ons ook terecht voor een gefundeerd advies over beleggingen. Heel wat fondsen om uit te kiezen, met verschillend risico, zowel heel veilig als risicovol. Allemaal volgens uw risicoprofiel. 

Wat zeggen onze klanten

Ik heb al mijn verzekeringen bij Patrick. Alles altijd netjes geregeld, correcte service en zeker dat ik niets te veel betaal.


An

Al jaren klant. Je bent hier geen nummer en dat apprecieer ik ten zeerste. 


Marc

Maak kennis met onze supertarieven via onze

online vergelijkingstool 

Vanaf nu kan je ook zelf tarieven vergelijken van verschillende verzekeraars. Probeer het hieronder

© Oostens Patrick gcv. All rights Reserved I Disclaimer

Enter your text here...