fbpx

Waar staat er momenteel een bouwgrond te koop bij Immo P ?

Kalmthout

Vaste prijs 294.400 €

920m² grond 9,7m breed 94m diep

VERKOCHT NA 1 WEEK

grond te koop Kalmthout

Bouwgrond te koop gezien en wil je een bezichtiging ?


Een bouwgrond kopen doe je best niet zonder advies. Tegenwoordig word je al geïnformeerd over de grond die je wil kopen via de verplichte attesten zoals 

- bodemattest, zodat er in het verleden geen bodemverontreiniging heeft plaatsgevonden,

- stedenbouwkundige inlichtingen met de hele historiek van bouwaanvragen vanaf de bouw van het huis tot nu. Gedaan dus met eigenaars die beweren dat alle bouwconstructies er mogen staan, terwijl dat soms niet het geval is.

Je mag er op rekenen dat bij Immo P je deze bovenstaande en nog veel meer informatie krijgt over elke bouwgrond. Ik wil dat jij met een gerust hart jouw nieuwe droomwoning bouwt en daar nog vele jaren gelukkig woont zonder zorgen.

Bijkomende informatie is bijvoorbeeld met hoeveel aankoopkosten je rekening moet houden bij een aankoop van een bouwgrond. Er zijn de registratierechten en notariskosten voor de aankoop, maar ook de notariskosten voor de hypothecaire lening welke vaak vergeten worden.

Als je ook financieel advies wil, kan je bij Immo P terecht voor een advies, vergelijking en regeling van jouw hypothecaire lening bij meer dan 15 banken. Daarvoor klik je even door naar onze pagina hypothecaire lening.

Je merkt het: Immo P is meer dan een vastgoedmakelaar. Je krijgt ook advies over jouw leningverzekeringen en als je wil geven we zelfs advies over zonnepanelen en wat de goedkoopste energieleverancier is op jouw nieuw adres. Je krijgt een totaaladvies en maximale service.