fbpx

Waar staat er momenteel een appartement te koop bij Immo P ?

Schoten

Vaste prijs 273.300 €

2 Slk 90m² bew opp 20m² terras

Verkocht

appartement te koop Schoten

Wuustwezel

Vaste prijs 308.700 €

2 Slp 102m² bew opp 40m² terras

Verkocht

appartement te koop Wuustwezel

Wil je een bezichtiging voor een appartement ?


Een appartement kopen doe je best niet zonder advies. Tegenwoordig word je al geïnformeerd over het appartement dat je wil kopen via de verplichte attesten zoals
- het EPC zodat je weet of het huis goed geïsoleerd is,
- een elektrische keuring waardoor je weet welke zaken binnen de 18 maanden moeten aangepakt worden van de elektriciteit in het appartement, 
- asbestattest, met alle materialen in de woning die mogelijks asbest bevatten,
- bodemattest, zodat er in het verleden geen bodemverontreiniging heeft plaatsgevonden,
- stedenbouwkundige inlichtingen met de hele historiek van bouwaanvragen vanaf de bouw van het appartement tot nu. Gedaan dus met eigenaars die beweren dat alle bouwconstructies er mogen staan, terwijl dat soms niet het geval is.

Je mag er op rekenen dat bij Immo P je deze bovenstaande en nog veel meer informatie krijgt over elke woning. Ik wil dat jij met een gerust hart jouw nieuwe droomwoning koopt en daar nog vele jaren gelukkig woont zonder zorgen.

Bijkomende informatie is bijvoorbeeld met hoeveel aankoopkosten je rekening moet houden bij een aankoop van een appartement. Er zijn de registratierechten en notariskosten voor de aankoop, maar ook de notariskosten voor de hypothecaire lening welke vaak vergeten worden.

Als je ook financieel advies wil, kan je bij Immo P terecht voor een advies, vergelijking en regeling van jouw hypothecaire lening bij meer dan 15 banken. Daarvoor klik je even door naar onze pagina hypothecaire lening.

Je merkt het: Immo P is meer dan een vastgoedmakelaar. Je krijgt ook advies over jouw lening, verzekeringen en als je wil geven we zelfs advies over zonnepanelen en wat de goedkoopste energieleverancier is op jouw nieuw adres. Je krijgt een totaaladvies en maximale service.