fbpx

Ik verkoop jouw woning op 14 dagen

80 % van alle woningen verkoop ik binnen de 14 dagen. Of die woning een huis, appartement of grond is, maakt niet uit. Benieuwd hoe ik dat voor elkaar krijg ? Boek dan een vrijblijvend gesprek OF download de verkoopbrochure met daarin alle details

Wat doet Immo P anders dan andere makelaars waardoor jouw woning verkocht geraakt aan de volle prijs ?

1

Reclame maken die ECHT opvalt tussen alle andere te koop staande woningen

2

Een unieke verkoopstrategie toepassen waardoor kopers niet meer afpingelen op de prijs

3

Een goed verkoopgesprek voeren met bezoekers met vooral aandacht voor wat zij belangrijk vinden

Wil jij ook jouw huis, appartement of grond verkopen op 14 dagen aan de volle prijs ?

Wat zeggen klanten over Patrick Oostens van Immo P?

sven cooremans

uit Mortsel

Verkocht aan de eerste bezoeker!

Ik ken Patrick al heel lang, maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement, dat ik verhuurde in Antwerpen, te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.

kristel siebens

uit Wuustwezel

Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Mijn huis in Wuustwezel stond al 6 maanden te koop via een andere makelaar, die bijna geen bezoekers had. Jij nam het over en het werd op 2 weken verkocht aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt: jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenaam.

Petra Lumbeeck

uit Brasschaat

Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk bedankt voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen

Een goede makelaar kost niets, hij brengt geld op

Maak kennis met de meest innovatieve makelaar in de streek ten noorden van Antwerpen. Bel mij op 0475 755420 of boek een telefonische kennismaking van 15 minuten via onderstaande knop of download de verkoopbrochure