fbpx

Waar staat er momenteel een opbrengsteigendom te koop bij Immo P ?

Momenteel zijn alle opbrengsteigendommen verkocht


Wil je een bezichtiging voor een opbrengsteigendom ?


Een opbrengsteigendom kopen doe je best niet zonder advies. Tegenwoordig word je al geïnformeerd over het opbrengsteigendom dat je wil kopen via de verplichte attesten zoals 

- het EPC zodat je weet of het huis goed geïsoleerd is,

- een elektrische keuring waardoor je weet welke zaken binnen de 18 maanden moeten aangepakt worden van de elektriciteit in het gebouw, 

- asbestattest, met alle materialen in de opbrengsteigendom die mogelijks asbest bevatten,

- bodemattest, zodat er in het verleden geen bodemverontreiniging heeft plaatsgevonden,

- stedenbouwkundige inlichtingen met de hele historiek van bouwaanvragen vanaf de bouw van de opbrengsteigendom tot nu. Gedaan dus met eigenaars die beweren dat alle bouwconstructies er mogen staan, terwijl dat soms niet het geval is.

Je mag er op rekenen dat bij Immo P je deze bovenstaande en nog veel meer informatie krijgt over elke opbrengsteigendom. Ik wil dat jij met een gerust hart jouw investering doet en daar nog vele jaren genot van hebt zonder zorgen.

Bijkomende informatie is bijvoorbeeld met hoeveel aankoopkosten je rekening moet houden bij een aankoop van een opbrengsteigendom. Er zijn de registratierechten en notariskosten voor de aankoop, maar ook de notariskosten voor de hypothecaire lening welke vaak vergeten worden.

Als je ook financieel advies wil, kan je bij Immo P terecht voor een advies, vergelijking en regeling van jouw hypothecaire lening bij meer dan 15 banken. Daarvoor klik je even door naar onze pagina hypothecaire lening.

Je merkt het: Immo P is meer dan een vastgoedmakelaar. Je krijgt ook advies over jouw leningverzekeringen en als je wil geven we zelfs advies over zonnepanelen en wat de goedkoopste energieleverancier is op jouw nieuw adres. Je krijgt een totaaladvies en maximale service.