Lening

Wat is momenteel de goedkoopste hypothecaire lening ?

Als kredietmakelaar vergelijk ik de tarieven bij meer dan 20 banken en dat volledig gratis en in alle onafhankelijkheid !

Een goede keuze maken welke hypothecaire lening je neemt en bij wie, gaat je héél veel geld besparen. En dat elk jaar opnieuw gedurende 20 of 25 jaar !

Bij veel banken krijg je pas hun beste rentevoet als je ook allerlei andere produkten bij hen neemt. De goedkoopste lening is dus niet alleen die bank met de laagste rentevoet, maar waar je in totaal het minste betaalt voor alle produkten samen ! Het zal je verbazen hoeveel verschillen er zijn in prijs tussen bvb. de schuldsaldoverzekering. Dat kan oplopen tot 40 % verschil ! Ik bied u de goedkoopste schuldsaldoverzekering aan op de markt en ben daardoor goedkoper dan uw eigen bank !

Ik zoek voor u de goedkoopste totaaloplossing en hou rekening met alles : de rentevoet maar ook met de prijs van de schuldsaldoverzekering, de brandverzekering en de zichtrekening. En dat bij meer dan 20 banken.

Ik ben ook volledig onafhankelijk en geef u een echt advies op maat.
Stapt u bij 1 bank binnen, dan zal die u zijn meest concurrentiële produkt voorstellen als beste oplossing, maar dat is daarom niet de beste oplossing voor u ! Als die éne bank toevallig bvb. een zeer laag variabel tarief heeft op dat moment, maar een hoog vast tarief, zal men u dat variabel tarief aanraden, desnoods met valse argumenten.
Maar in tijden van historisch lage tarieven is het meestal voordeliger om een laag tarief vast te leggen voor de ganse duurtijd van uw lening en dus een vaste rentevoet te nemen.
Aangezien ik keuze heb uit 20 banken, is mijn advies niet gebonden aan 1 bank of aan 1 tarief. U krijgt een echt onafhankelijk advies en het beste tarief op de markt !

P.S. Ik werk ook met banken waar je nog 100 % kan lenen EN de notariskosten !

Voor meer info, bel mij gerust op 0475 755420 of mail naar info@immop.be