fbpx

Makelaar Kalmthout : Immo P de meest innovatieve makelaar

Wat kan je verwachten van Immo P als makelaar Kalmthout ?

Immo P verkoopt 75 % van alle woningen in Kalmthout binnen de 2 maanden aan de voorafgesproken prijs.

1

INNOVATIEVE AANPAK VOOR DE VERKOOP VAN JOUW WONING

Ik haal alles uit de kast om jouw te koop staande woning overal bekend te maken en dat op een unieke, opvallende en innovatieve manier. Ik pas technieken toe die je bij andere makelaars niet vindt en dat met veel succes.

2

unieke strategie in verkoopprijs

Er is meer dan 1 methode om een beoogde verkoopprijs te behalen. Ik bied een strategie om de allerbeste prijs te behalen, namelijk werken met een VASTE verkoopprijs zonder dat kopers nog afpingelen. Hoe ik dat doe, ontdek je tijdens een afspraak. Ik leg alvast wat uitgebreider uit op onze pagina 'verkoop woning'

3

professionele rondleiding van kopers

Velen onderschatten het belang van een professionele rondleiding van de bezoekers van een woning. Elke bezoeker wil immers een goed gevoel krijgen over de zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Als verkoper dien je die eerst te vinden en daarop in te spelen. Niet gemakkelijk als je daar geen ervaring in hebt. Op die manier verkoop je beter en dat is een belangrijke meerwaarde van Immo P.

4

gratis schatting

Een goed gesprek over de verkoop van jouw woning start altijd met een correcte waardebepaling. Deze is gratis en van daaruit bepalen we de beste strategie om de beoogde verkoopprijs te behalen. Je mag innovatieve ideeën verwachten die reeds hun succes hebben bewezen. Ook jouw woning verdient de beste aanpak. Het zal je verbazen welk  verschil dat geeft voor jouw portemonnee ! Vraag hieronder jouw gratis schatting aan en ontdek alvast hoe ik de verkoop aanpak.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Patrick Oostens Makelaar

Wat zeggen andere klanten over vastgoedmakelaar Immo P

klant Immo P
Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk dank voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen


Petra Lumbeeck - Brasschaat

klant Immo P
Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Na 6 maanden bij een andere makelaar bijna geen bezoekers gehad te hebben, was het via jouw op 2 weken verkocht en aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt : jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenamer.


Kristel Siebens - Wuustwezel

klanten Immo P
Verkocht aan de eerste bezoeker !

Ik ken Patrick al zeer lang maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement dat ik verhuurde in Antwerpen te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.


Sven Cooremans - Antwerpen

panden in de kijker bij immo p

Woning kopen in Kalmthout

Als je een villa, huis, appartement of grond wil kopen in Kalmthout, is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Kalmthout eruit ziet. Hoe ziet Kalmthout eruit ? Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen 

Kalmthout, waar natuur centraal staat

Natuur in Kalmthout

Kalmthout staat vooral bekend om zijn Kalmthoutse Heide waar je een hele dag kan wandelen in één van de stilste gebieden in België. De heideplantjes geven een zeer speciaal karakter aan de wandel of fietstochten, met afwisselend bos, open zandvlaktes en vennen. Kalmthout kent echter ook nog andere groene gebieden zoals de 'Maatjes' en 'Wolfsheuvel', waar je regelmatig reeën en buizerds kan spotten.

Het arboretum van Kalmthout is een park met een uitzonderlijke verzameling van bomen en planten. Voor de natuurliefhebber een echte must om te bezoeken met of zonder gids.

Wonen in Kalmthout

Wonen in Kalmthout doe je in alle rust, met vriendelijke buren die nog goedendag zeggen en graag een babbeltje slaan. De meeste wijken hebben residentiële open bebouwingen, maar ook half-open bebouwing en rijwoningen komen af en toe te koop in Kalmthout. Je kan hier ook nog landbouw vinden en op de typische landbouwweggetjes fietsen of wandelen. 

Mobiliteit in Kalmthout

Qua mobiliteit bezit Kalmthout maar liefst 3 treinstations. Je bent daardoor vanuit heel wat wijken snel in Antwerpen of Bergen op Zoom in Nederland. Bussen zorgen voor de korte verplaatsingen naar de buurtgemeentes. 

Ontspanning in Kalmthout

Kalmthout is berucht om zijn jaarlijkse feesten in de zomer, inclusief optredens van artiesten. Aan horeca geen gebrek. Er zijn fitness-centra, workshops, begeleide wandelingen, allerlei verenigingen zoals scouts, voetbal, judo en wielrennen. De dienst toerisme van Kalmthout vertelt je daar alles over. Zo is Willy Vandersteen, schrijver van de Suske en Wiske strips, een Kalmthoutenaar. Hij heeft zelfs van zijn vroegere woonst een eigen Suske en Wiske museum gemaakt.

Winkelen in Kalmthout

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de vele supermarkten en lokale winkels van Kalmthout. Er zijn ook enkele kledingszaken, maar eerder beperkt. 

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Blogs

EPC