fbpx

Makelaar Wuustwezel : Immo P de meest innovatieve makelaar

Wat kan je verwachten van Immo P als makelaar Wuustwezel ?

Immo P verkoopt 75 % van alle woningen in Wuustwezel binnen de 2 maanden aan de voorafgesproken prijs.

1

INNOVATIEVE AANPAK VOOR DE VERKOOP VAN JOUW WONING

Immo P haalt als makelaar Wuustwezel alles uit de kast om jouw te koop staande woning overal bekend te maken en dat op een unieke, opvallende en innovatieve manier. Ik pas technieken toe die je bij andere makelaars in Wuustwezel niet vindt en dat met veel succes.

2

unieke strategie in verkoopprijs

Er is meer dan 1 methode om een beoogde verkoopprijs te behalen. Ik bied een strategie om de allerbeste prijs te behalen, namelijk werken met een VASTE verkoopprijs zonder dat kopers nog afpingelen. Hoe ik dat doe, ontdek je tijdens een afspraak. Ik leg het alvast wat uitgebreider uit op de pagina 'verkoop woning'

3

professionele rondleiding van kopers

Velen onderschatten het belang van een professionele rondleiding van de bezoekers van een woning. Elke bezoeker wil immers een goed gevoel krijgen over de zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Als verkoper dien je die eerst te vinden en daarop in te spelen. Niet gemakkelijk als je daar geen ervaring in hebt. Op die manier verkoop je beter en dat is een belangrijke meerwaarde van Immo P.

4

gratis schatting

Een goed gesprek over de verkoop van jouw woning start altijd met een correcte waardebepaling. Deze is gratis en van daaruit bepalen we de beste strategie om de beoogde verkoopprijs te behalen. Je mag innovatieve ideeën verwachten die reeds hun succes hebben bewezen. Ook jouw woning verdient de beste aanpak. Het zal je verbazen welk  verschil dat geeft voor jouw portemonnee ! Vraag hieronder jouw gratis schatting aan en ontdek alvast hoe ik de verkoop aanpak.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P, makelaar Wuustwezel

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Patrick Oostens Makelaar

Makelaar Wuustwezel : Wat zeggen andere klanten over vastgoedmakelaar Immo P

klant Immo P
Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk dank voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen


Petra Lumbeeck - Brasschaat

klant Immo P
Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Na 6 maanden bij een andere makelaar bijna geen bezoekers gehad te hebben, was het via jouw op 2 weken verkocht en aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt : jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenamer.


Kristel Siebens - Wuustwezel

klanten Immo P
Verkocht aan de eerste bezoeker !

Ik ken Patrick al zeer lang maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement dat ik verhuurde in Antwerpen te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.


Sven Cooremans - Antwerpen

panden in de kijker bij immo p

Woning kopen in Wuustwezel

Als je een villa, huis, appartement of grond wil kopen in Wuustwezel, is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Wuustwezel eruit ziet. Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen 

Wuustwezel : de poort naar het platteland

Natuur in Wuustwezel

Wuustwezel staat qua natuur vooral bekend om zijn landelijk karakter waar landbouwers en tuinbouwers in grote getale hun job met plezier uitoefenen. Je kan als inwoner daardoor genieten van het groene vergezicht. Een specifiek natuurgebied is 'De Maatjes' waar je vanop een toren 'De Klot' het oude turfgebied en heel wat vogels kan aanschouwen. Er is tevens een natuurgebied 'Marum' van 315 ha en nog 10 andere bossen, de ene al wat groter dan de andere.


Wonen in Wuustwezel

Er wonen 21.527 mensen in Wuustwezel in 2022 en dat cijfer is nog steeds stijgende. (Bron: provincies.incijfers.be) Met slechts 241 inwoners per km² weet je dat er veel open ruimte is in deze uitgesproken landelijke gemeente. De gemiddelde leeftijd is 42 (wat net boven het gemiddelde van de provincie Antwerpen is). Wuustwezel bestaat uit verschillende deelgemeentes : Centrum, Loenhout, Gooreind, Braken en Sterbos, welke elk toch hun eigen leven leiden en eigen karakter hebben.

Wuustwezel en deelgemeentes
Wuustwezel bevolkingsdichtheid

Er is bijna geen industrie en vooral een gemeente waar de oppervlakte wordt gebruikt om te boeren. Villawijken ga je hier niet vinden. Wel boerderijen, open bebouwingen, half-open bebouwingen en rijwoningen. Land- en tuinbouw vind je hier in overvloed. Je woont hier in alle rust en vrede en men zegt nog vriendelijk goedendag tegen elke voetganger en fietser. 

Mobiliteit in Wuustwezel

De mobiliteit in Wuustwezel is beperkt. Een trein of tram rijdt er niet. Enkel een paar buslijnen. Een auto is hier vrij noodzakelijk om ergens te geraken. 

Ontspanning in Wuustwezel

Wuustwezel kent een heuse dorpsdag maar is vooral bekend om zijn bloemencorso. Een stoet met praalwagens helemaal versierd met bloemen. Een plaatselijke bekende was Karel Biddeloo, de tekenaar van de strip de Rode Ridder. In het park van Wuustwezel worden af en toe activiteiten georganiseerd. 

Waar het in Wuustwezel vooral om gaat is de natuur en je kan vooral prachtig wandelen en fietsen. Zo heb je het 'Uilenpad' door natuurgebied 'Marum'. Wandeling 'Den Doodendraad' vertelt onderweg hoe een prikkeldraad in tijden van de oorlog hier een grote rol hebben gespeeld in het dagelijks leven. In het bos Wolfsheuvel aan de grens met Kalmthout kan je heel regelmatig buizerds en reeën spotten in het wild.

Er zijn ook allerlei verenigingen om je vrije tijd in te vullen zoals scouts, voetbal en wielrennen. Speciaal te vermelden en vrij uniek is het dorpsgolfen, waar je het erfgoed van Wuustwezel bezoekt tijdens een partijtje golf. 

Winkelen in Wuustwezel

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de kleine supermarkten en lokale winkels van Wuustwezel. Kledingswinkels zijn er amper maar andere artikels zoals doe-het-zelf zaken, banken, schoenwinkels, uiteraard de warme bakker en beenhouwer zijn voldoende aanwezig. 

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P, makelaar wuustwezel

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Blogs

EPC