fbpx

Welke opbrengsteigendommen staan er momenteel te koop in Kalmthout ?

Momenteel is er geen opbrengsteigendom te koop in Kalmthout

Niet gevonden wat je zocht ?

Schrijf je dan in in ons zoekersbestand

en ontvang als eerste een mail bij een 

nieuwe woning die te koop komt


Opbrengsteigendom kopen in Kalmthout

Als je een opbrengsteigendom wil kopen in Kalmthout is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Kalmthout eruit ziet. Hoe ziet Kalmthout eruit ? Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen.

Het is uiteraard ook belangrijk om te weten wat het gemiddeld rendement is als je in Kalmthout gaat verhuren ? Daar kan ik jou als makelaar een goed beeld van geven tijdens een persoonlijk gesprek.

Kalmthout :

Waar natuur centraal staat

Kalmthout en natuur

Kalmthout staat vooral bekend om zijn Kalmthoutse Heide waar je een hele dag kan wandelen in één van de stilste gebieden in België. De heideplantjes geven een zeer speciaal karakter aan de wandel of fietstochten, met afwisselend bos, open zandvlaktes en vennen. Kalmthout kent echter ook nog andere groene gebieden zoals de 'Maatjes' en 'Wolfsheuvel', waar je regelmatig reeën en buizerds kan spotten.

Het arboretum van Kalmthout is een park met een uitzonderlijke verzameling van bomen en planten. Voor de natuurliefhebber een echte must om te bezoeken met of zonder gids.

Wonen in Kalmthout

Wonen in Kalmthout doe je in alle rust, met vriendelijke buren die nog goedendag zeggen en graag een babbeltje slaan. De meeste wijken hebben residentiële open bebouwingen, maar ook half-open bebouwing en rijwoningen komen af en toe te koop in Kalmthout. Je kan hier ook nog landbouw vinden en op de typische landbouwweggetjes fietsen of wandelen. 

Mobiliteit in Kalmthout

Qua mobiliteit bezit Kalmthout maar liefst 3 treinstations. Je bent daardoor vanuit heel wat wijken snel in Antwerpen of Bergen op Zoom in Nederland. Bussen zorgen voor de korte verplaatsingen naar de buurtgemeentes. 

Ontspanning in Kalmthout

Kalmthout is berucht om zijn jaarlijkse feesten in de zomer, inclusief optredens van artiesten. Aan horeca geen gebrek. Er zijn fitness-centra, workshops, begeleide wandelingen, allerlei verenigingen zoals scouts, voetbal, judo en wielrennen. De dienst toerisme van Kalmthout vertelt je daar alles over. Zo is Willy Vandersteen, schrijver van de Suske en Wiske strips, een Kalmthoutenaar. Hij heeft zelfs van zijn vroegere woonst een eigen Suske en Wiske museum gemaakt.

Winkelen in Kalmthout

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de vele supermarkten en lokale winkels van Kalmthout. Er zijn ook enkele kledingszaken, maar eerder beperkt. 

Waarom een opbrengsteigendom kopen in Kalmthout via Immo P ?


Aangezien ik zelf woon in Kalmthout, kan ik jou als koper heel veel vertellen over wat er allemaal te beleven valt in Kalmthout en welke wijken het beste aanpassen bij jouw levensstijl en wensen. Wil je overal kortbij wonen zodat je te voet of met de fiets kan gaan winkelen en direct kan sporten in de fitness of een pint gaan drinken in het café om de hoek ? Of wil je liever in alle rust wonen, ver van alle drukte ? Ik geef je daar een uitgebreid antwoord op zodat je de juiste keuze kan maken welke woning het meest geschikt is voor jou.

Met mijn meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed, kan je ook gerust zijn dat je goed begeleid wordt in jouw aankoop. Zo reken ik steeds exact uit wat alle kosten zijn waar je moet mee rekening houden bij een aankoop van een woning. Je hebt niet alleen de registratiekosten en de notariskosten voor de aankoop, maar ook bijvoorbeeld de notariskosten voor de hypothecaire lening. Die informatie is essentieel om een totaalbeeld te krijgen van jouw grootste uitgave van jouw leven.

Wil je een bezichtiging voor een opbrengsteigendom in Kalmthout ?

Niet gevonden wat je zocht ? Dan zijn deze opbrengsteigendommen in de buurtgemeenten misschien wel iets voor jou

opbrengsteigendom te koop in Brasschaat
opbrengsteigendom te koop in Kapellen
opbrengsteigendom te koop in Brecht
opbrengsteigendom te koop in Wuustwezel
opbrengsteigendom te koop in Essen

OF je kiest toch voor een huis in Kalmthout of een appartement in Kalmthout of een bouwgrond in Kalmthout