Antwerpen, Zwarteleeuwstraat 30

Gedeeltelijk gerenoveerde rijwoning met 5 slaapkamers

Deze rijwoning is 5 m breed, telt 2 verdiepingen en heeft 5 ruime slaapkamers. Zij kan dan ook naast gezinswoning omgevormd worden tot 2 appartementen of kangeroewoning. Het gelijkvloers is grotendeels gerenoveerd en heeft een nieuwe keuken met alle comfort van vaatwasser, oven, microgolf en 5 pits gasvuur. De nieuwe badkamer bestaat uit een douche, lavabo en wc. Een kleine stadskoer van 19 m² geeft de mogelijkheid om buiten te zitten. Op de verdiepingen zijn 5 slaapkamers voorzien en is er achteraan een plat dak dat, zoals bij de buren, omgevormd kan worden tot een zuid gericht terras van 18 m². Bergruimte is er in de kelder en zolder. Qua verdere renovatie zijn de helft van de ramen en de voordeur reeds vervangen. Dient nog te gebeuren: 5 ramen, elektriciteit verdiepingen, verwarming, dak en isolatie. Een offerte voor het geheel is reeds opgevraagd en bedraagt 28.350 €. De Zwarteleeuwstraat is een rustige straat kortbij winkels en op enkele minuten van centrum Antwerpen en een oprit van de ring. Voor een bezichtiging of vragen kan u bellen naar 0475 755420.

Algemene info

Soort bebouwing : gesloten
Conditie pand : verder te renoveren
Oriëntatie : zuid
Bouwjaar : 1945
KI : 627
Garageplaatsen : 0
Staanplaatsen buiten : 0
Terras : 18 m²
Beschikbaar : onmiddellijk

Details binnen

Aantal badkamers : 1
Indeling badkamer : douche, lavabo, wc
Type keuken : kwaliteitsvolle keuken
Kelder : ja
Verwarming : geen
Beglazing : dubbel

Details buiten

Breedte perceel : 5 m
Diepte perceel : 18 m
Breedte woning : 5 m
Omgeving : stad
Afstand winkels : 300 m
Afstand school : 300 m
Afstand openbaar vervoer : 300 m

Voor alle verdere info of voor het maken van een afspraak, belt u best tijdens weekdagen tussen 10.00 en 20.00 u naar Patrick Oostens op gsmnr. 0475 755420
OF
u vult het nevenstaand formulier in.

Meer info of afspraak    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.