Hoevenen, Abelenlaan 57

Instapklare bel-etagewoning met zuid-west tuin en garage

 

Deze bel-étagewoning werd volledig gerenoveerd tussen 2005 en 2016. Gelegen midden een woonwijk waar het rustig wonen is, met een speeltuintje in de straat en op wandel- en fietsafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Door de garage en de 2 staanplaatsen voor de woning heb je tevens altijd parkeerplaats voor de wagens. De woning is volledig instapklaar en wie van aardetinten houdt, hoeft zelfs niet te schilderen. De ingerichte tuin is zuid-west gericht en ideaal gelegen om van het zonnetje te genieten. Er zijn 2 terrassen aangelegd voor en achteraan de tuin waarvan 1 overdekt is zodat er ook telkens een schaduwplekje is. De keuken werd het eerst aangepakt in 2005, waarvan ondertussen de toestellen recent opnieuw vervangen werden. Naast de keuken is een handige berging De grootste werken vonden plaats in 2008 met het vervangen van alle ramen en deuren. Ook het plat dak werd geïsoleerd en vervangen. Tenslotte werden in 2016 mooie grote keramische tegels gelegd en kwalitaiteve laminaat in de slaapkamers. alle verwarmingselementen vervangen en een condensatieketel op gas geplaatst. In deze woning zijn er 4 slaapkamers. 1 op het gelijkvoers van 19 m², welke ook kan dienen als bureel of speelruimte. De andere 3 slaapkamers bevinden zich op de 2de verdieping en zijn 18, 10 en 7 m² groot. De spiksplinternieuwe badkamer heeft een mooi bad met glazen douchewand, lavabo en wc.

Algemene info

Soort bebouwing : gesloten

Conditie pand : instapklaar

Oriëntatie : zuid-west

Bouwjaar : 1975

KI : 1100

Garageplaatsen : 1

Staanplaatsen buiten : 2

Terras : 24 m² + 12 m²

Beschikbaar : bij akte

Details binnen

Aantal badkamers : 1

Indeling badkamer : bad met glazen douchewand, lavabo, wc

Type keuken : kwaliteitsvolle open keuken

Kelder : nee

Verwarming : condensatieketel

Beglazing : dubbel

Isolatie : ja

Opp living : 25 m²

Opp slaapkamer 1 : 19 m²

Opp slaapkamer 2 : 18 m²

Opp slaapkamer 3 : 10 m²

Opp slaapkamer 4 : 7 m²

Details buiten

Breedte perceel : 6 m

Diepte perceel : 31,5 m

Breedte woning : 6 m

Omgeving : woonwijk

Afstand winkels : 1000 m

Afstand school : 1800 m

Afstand openbaar vervoer : 1000 m

Voor alle verdere info of voor het maken van een afspraak, belt u best tijdens weekdagen tussen 10.00 en 20.00 u naar Patrick Oostens op gsmnr. 0475 755420
OF
u vult het nevenstaand formulier in.

Meer info of afspraak    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.