Kalmthout, Putsesteenweg 35

Te renoveren open bebouwing vlakbij Kalmthoutse heide

Deze open bebouwing van 14 m breed ligt vlakbij de Kalmthoutse heide. U kan elke dag genieten van één van de mooiste stukjes natuur die we rijk zijn in de provincie Antwerpen. De woning zelf dateert van 1968 en is prima onderhouden maar enkel het dak werd vernieuwd. Dit betekent dat u alvast een nieuwe keuken en badkamer naar uw eigen smaak mag voorzien in uw budget. Ramen en deuren allicht ook, alhoewel er reeds dubbele beglazing aanwezig is met rolluiken. De CV en warm water worden verwarmd met mazout. De momenteel 2 slaapkamers van degelijke grootte (20m² +10 m²) kunnen aangevuld worden door het creëren van 2 extra slaapkamers en eventueel een 2de badkamer op zolder. De living is een rechthoek van 48 m²  en met zijn breedte van 5,3 m en diepte van 9 m heel ruim. Met deze zuid west gerichte living met verscheidene ramen is er overvloedig lichtinval en is het er zeer aangenaam om te vertoeven. De aansluitende keuken is 12 m² en kan voor de liefhebbers open gemaakt worden. De tuin is 50 m diep en 20 m breed. Voor wie dit teveel is, kan erover denken een stukje aan 2 reeds geïnteresseerde buren door te verkopen. Een kelder en een ruime garage bieden voldoende berging en maken het geheel af. Kom alvast een kijkje nemen.

 

Algemene info

Soort bebouwing : open bebouwing
Conditie pand : te renoveren
Oriëntatie : zuid-oost
Bouwjaar : 1968
KI :
Garageplaatsen : 1
Staanplaatsen buiten : 2
Terras : ja
Beschikbaar : bij akte

Details binnen

Aantal badkamers : 1
Indeling badkamer : bad, lavabo
Type keuken : eenvoudige keuken, te renoveren, 12 m²
Kelder : ja, met aansluitingen wasmachine
Verwarming : CV op mazout
Beglazing : dubbel
Isolatie : neen
Opp living : 48 m²
Opp slaapkamer 1 : 20 m²
Opp slaapkamer 2 : 10 m²

Details buiten

Breedte perceel : 20 m
Diepte perceel : 80 m
Breedte woning : 14 m
Omgeving : woonwijk
Afstand winkels : 1000 m
Afstand school : 2000 m
Afstand openbaar vervoer : 300 m

Voor alle verdere info of voor het maken van een afspraak, belt u best tijdens weekdagen tussen 10.00 en 20.00 u naar Patrick Oostens op gsmnr. 0475 755420
OF
u vult het nevenstaand formulier in.

Meer info of afspraak    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.