Kalmthout, Rode Weg 40

ZW gerichte villagrond vlakbij mooi bos en kortbij winkels

Deze villagrond is gelegen op een ruim perceel van bijna 3200 m², zuid-west georiënteerd, in een woonwijk uitsluitend bestaande uit villa’s. Een wijk waar het groen nog sterk aanwezig is en grenzend aan een bos met leuke wandelpaadjes en waar je regelmatig reeën kan spotten. Het is rustig wonen maar toch maar enkele minuten verwijderd van het centrum van Heide-Kalmthout met allerlei winkels, supermarkten en openbaar vervoer op fietsafstand. De grond van 3183 m² mag voor 250 m² bebouwd worden. Dat betekent een woning van max. 12 m x 20 m. Puntdak of plat dak naar eigen keuze met een kroonlijst van 6,5 m hoog. U kan dus naar hartelust hier een naar eigen smaak ontworpen woning bouwen en bovendien uzelf en uw kinderen laten genieten van de grote tuin. Maak alvast een afspraak om dit stuk grond te komen bewonderen.

Algemene info

Soort bebouwing : open
Oriëntatie : zuid-west
KI : 391

Details buiten

Breedte perceel : 22,70 m
Diepte perceel : 141 m
Breedte woning : max 12 m

Diepte woning : max 20 m
Omgeving : residentieel
Afstand winkels : 750 m
Afstand school : 1000 m
Afstand openbaar vervoer : 300 m

Voor alle verdere info of voor het maken van een afspraak, belt u best tijdens weekdagen tussen 10.00 en 20.00 u naar Patrick Oostens op gsmnr. 0475 755420
OF
u vult het nevenstaand formulier in.

Meer info of afspraak    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.