fbpx

Makelaar Brasschaat : Immo P de meest innovatieve makelaar

Wat kan je verwachten van Immo P als makelaar Brasschaat ?

Immo P verkoopt 75 % van alle woningen in Brasschaat binnen de 2 maanden aan de voorafgesproken prijs.

1

INNOVATIEVE AANPAK VOOR DE VERKOOP VAN JOUW WONING

Ik haal alles uit de kast om jouw te koop staande woning overal bekend te maken en dat op een unieke, opvallende en innovatieve manier. Ik pas technieken toe die je bij andere makelaars niet vindt en dat met veel succes.

2

unieke strategie in verkoopprijs

Er is meer dan 1 methode om een beoogde verkoopprijs te behalen. Ik bied een strategie om de allerbeste prijs te behalen, namelijk werken met een VASTE verkoopprijs zonder dat kopers nog afpingelen. Hoe ik dat doe, ontdek je tijdens een afspraak. Ik leg alvast wat uitgebreider uit op onze pagina 'verkoop woning'

3

professionele rondleiding van kopers

Velen onderschatten het belang van een professionele rondleiding van de bezoekers van een woning. Elke bezoeker wil immers een goed gevoel krijgen over de zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Als verkoper dien je die eerst te vinden en daarop in te spelen. Niet gemakkelijk als je daar geen ervaring in hebt. Op die manier verkoop je beter en dat is een belangrijke meerwaarde van Immo P.

4

gratis schatting

Een goed gesprek over de verkoop van jouw woning start altijd met een correcte waardebepaling. Deze is gratis en van daaruit bepalen we de beste strategie om de beoogde verkoopprijs te behalen. Je mag innovatieve ideeën verwachten die reeds hun succes hebben bewezen. Ook jouw woning verdient de beste aanpak. Het zal je verbazen welk  verschil dat geeft voor jouw portemonnee ! Vraag hieronder jouw gratis schatting aan en ontdek alvast hoe ik de verkoop aanpak.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Patrick Oostens Makelaar

Wat zeggen andere klanten over vastgoedmakelaar Immo P

klant Immo P
Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk dank voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen


Petra Lumbeeck - Brasschaat

klant Immo P
Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Na 6 maanden bij een andere makelaar bijna geen bezoekers gehad te hebben, was het via jouw op 2 weken verkocht en aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt : jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenamer.


Kristel Siebens - Wuustwezel

klanten Immo P
Verkocht aan de eerste bezoeker !

Ik ken Patrick al zeer lang maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement dat ik verhuurde in Antwerpen te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.


Sven Cooremans - Antwerpen

panden in de kijker bij immo p

Woning kopen in Brasschaat

Als je een villa, huis, appartement of grond wil kopen in Brasschaat, is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Brasschaat eruit ziet. Hoe ziet Brasschaat eruit ? Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen 

Brasschaat, waar mooi wonen centraal staat

Natuur in Brasschaat

Brasschaat staat vooral bekend om het Peerdsbos waar je een hele dag kan wandelen, maar ook enkele verenigingen hun lokalen hebben. Ook het Park van Brasschaat in het centrum is een mooie plek om te genieten van de natuur.


Wonen in Brasschaat

Er wonen 38.266 inwoners in Brasschaat in 2022 en dat cijfer is nog steeds stijgende (Bron : provincies.incijfers.be). Met 992 inwoners per km² woon je iets meer dan  bovengemiddeld bij elkaar. De gemiddelde leeftijd is 45 (wat net boven het gemiddelde van de provincie Antwerpen is). Er is bijna geen industrie en vooral een gemeente waar de oppervlakte wordt gebruikt om te wonen en dat in alle rust. In de villawijken met veel privacy op de grotere percelen ver van andere buren. In de meeste wijken staan villa's of residentiële open bebouwingen, maar ook half-open bebouwingen en rijwoningen komen af en toe te koop in Brasschaat. Landbouw vindt je hier niet. Het is eerder een residentiële gemeente waar mooi wonen voorop staat met de nodige luxe en waar prestige belangrijk is. 

Brasschaat bevolkingsdichtheid


Mobiliteit in Brasschaat

Qua mobiliteit bezit Brasschaat weinig openbaar vervoer. Geen trein, geen tram, wel enkele buslijnen. De meeste verplaatsingen gebeuren hier met de wagen. Je bent dan ook snel in Antwerpen via de welbekende Bredabaan of via de E19 autostrade.

Ontspanning in Brasschaat

Brasschaat is bekend om zijn vele activiteiten in het Park van Brasschaat. Je hebt in de zomer bijvoorbeeld klassieke en moderne concerten, old-timer rally, atv vertellingen, enz.... In de winter een kerstmarkt inclusief ijspiste en een aprés-ski bar met glühwijn en ander lekkers. Je kan er ten alle tijde wandelen, joggen en een ijsje eten aan de vijver. Aan horeca trouwens geen gebrek in de hele gemeente. Er zijn fitness-centra, workshops, begeleide wandelingen, allerlei verenigingen om je vrije tijd in te vullen zoals scouts, salsa, pilates, tennis, voetbal, judo en wielrennen. 

Het meest bekend is allicht de Open Golf van Brasschaat waar je ook zonder lid te zijn, kan leren golf spelen. De club staat open voor iedereen. Het zwembad in het park van Brasschaat is tevens een luxeversie van wat je meestal in een gemeentelijk zwembad voorgeschoteld krijgt. Er is, buiten het groot 25 m bad, een uitgebreid kinderbad, een sauna en stoombad. 

Helemaal aan de rand van Brasschaat, in Maria-ter-Heide, is er zelfs een lokaal vliegveld waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers tijdens het weekend  de hogere sferen opsnuiven.

De dienst toerisme van Brasschaat vertelt je daar alles over. 

Winkelen in Brasschaat

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de vele supermarkten en lokale winkels van Brasschaat. Brasschaat heeft een heus winkelcentrum waar je naar hartelust kan shoppen. Er is een ruime keuze aan kledingswinkels en andere artikels zoals parfumeries, gelaatsverzorging en uiteraard de betere bakker en beenhouwer.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Blogs

EPC