fbpx

Makelaar Kapellen : Immo P de meest innovatieve makelaar

Wat kan je verwachten van Immo P als makelaar Kapellen ?

Immo P verkoopt 75 % van alle woningen in Kapellen binnen de 2 maanden aan de voorafgesproken prijs.

1

INNOVATIEVE AANPAK VOOR DE VERKOOP VAN JOUW WONING

Immo P haalt als makelaar Kapellen alles uit de kast om jouw te koop staande woning overal bekend te maken en dat op een unieke, opvallende en innovatieve manier. Ik pas technieken toe die je bij andere makelaars in Kapellen niet vindt en dat met veel succes.

2

unieke strategie in verkoopprijs

Er is meer dan 1 methode om een beoogde verkoopprijs te behalen. Ik bied een strategie om de allerbeste prijs te behalen, namelijk werken met een VASTE verkoopprijs zonder dat kopers nog afpingelen. Hoe ik dat doe, ontdek je tijdens een afspraak. Ik leg alvast wat uitgebreider uit op onze pagina 'verkoop woning'

3

professionele rondleiding van kopers

Velen onderschatten het belang van een professionele rondleiding van de bezoekers van een woning. Elke bezoeker wil immers een goed gevoel krijgen over de zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Als verkoper dien je die eerst te vinden en daarop in te spelen. Niet gemakkelijk als je daar geen ervaring in hebt. Op die manier verkoop je beter en dat is een belangrijke meerwaarde van Immo P.

4

gratis schatting

Een goed gesprek over de verkoop van jouw woning start altijd met een correcte waardebepaling. Deze is gratis en van daaruit bepalen we de beste strategie om de beoogde verkoopprijs te behalen. Je mag innovatieve ideeën verwachten die reeds hun succes hebben bewezen. Ook jouw woning verdient de beste aanpak. Het zal je verbazen welk  verschil dat geeft voor jouw portemonnee ! Vraag hieronder jouw gratis schatting aan en ontdek alvast hoe ik de verkoop aanpak.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P, makelaar Kapellen

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Patrick Oostens Makelaar

Makelaar Kapellen : Wat zeggen andere klanten over vastgoedmakelaar Immo P

klant Immo P
Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk dank voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen


Petra Lumbeeck - Brasschaat

klant Immo P
Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Na 6 maanden bij een andere makelaar bijna geen bezoekers gehad te hebben, was het via jouw op 2 weken verkocht en aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt : jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenamer.


Kristel Siebens - Wuustwezel

klanten Immo P
Verkocht aan de eerste bezoeker !

Ik ken Patrick al zeer lang maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement dat ik verhuurde in Antwerpen te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.


Sven Cooremans - Antwerpen

panden in de kijker bij immo p

Woning kopen in Kapellen

Als je een villa, huis, appartement of grond wil kopen in Kapellen, is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Kapellen eruit ziet. Hoe ziet Kapellen eruit ? Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen 

Kapellen is groen en bosrijk

Natuur in Kapellen

Kapellen staat qua natuur vooral bekend om het Mastenbos waar je nog een volledig Duitse 4,8 km lange loopgravenlinie uit 1917 kan bewandelen met 70 bunkers. Dit loopgravenpad is uniek in Europa. Ook het gemeentepark van Kapellen in het centrum is een mooie plek om te genieten van de natuur. 16 ha groot en met mooie oude eiken en beuken. Tenslotte heb je nog natuurgebied Het Rood. Een bos van 20 ha aan de Streepstraat met een specifieke roestbruine kleur aan bodem, door het vele ijzer in de zandgrond. Weilanden worden hier begraasd door Gallowayrunderen. Ook reeën kan je hier tegenkomen in het wild.


Wonen in Kapellen

Er wonen 27888 inwoners in Kapellen in 2022 en dat cijfer is nog steeds stijgende. Met 759 inwoners per km² woon je gemiddeld dicht bij elkaar. (Bron : provincies.incijfers.be) De gemiddelde leeftijd is 44 (wat net boven het gemiddelde van de provincie Antwerpen is). Kapellen bestaat uit 4 wijken : centrum, Hoogboom-Zilverenhoek, Putte en Kapellenbos.

Kapellen bevolkingsdichtheid

Er is bijna geen industrie en vooral een gemeente waar de oppervlakte wordt gebruikt om te wonen en dat in alle rust. In de villawijken met veel privacy op de grotere percelen ver van andere buren. Kapellen heeft een goede mix van villa's, residentiële open bebouwingen, half-open bebouwingen en rijwoningen. Landbouw vind je hier niet veel. Het is eerder een residentiële gemeente waar mooi wonen voorop staat. 

Mobiliteit in Kapellen

De mobiliteit in Kapellen is prima. Met een treinstation en voldoende buslijnen kom je vlot vooruit. Je bent ook snel in Antwerpen met de wagen via de Bredabaan of via de E19 of A12 autostrade.

Ontspanning in Kapellen

Kapellen kent een heuse dorpsdag en in het park van Kapellen worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. Je hebt in de zomer bijvoorbeeld allerlei concerten, atv vertellingen, enz.... In de winter wordt een ijspiste neergepoot op het marktplein. Aan horeca trouwens geen gebrek in de hele gemeente. Er zijn fitness-centra, workshops, poëziewandelingen, een blote voetenwandeling.  

Kapellen blote voeten wandeling

Er zijn ook allerlei verenigingen om je vrije tijd in te vullen zoals scouts, salsa, tennis, atletiek, voetbal, judo en wielrennen. Speciaal te vermelden en vrij uniek is het spoorfietsen. Fietsen op aangepaste fietsen op een oude spoorlijn, het is eens wat anders.

Men heeft in Kapellen zelfs een eigen toeristische kaart met met daarop alle bezienswaardigheden. De dienst toerisme van Kapellen vertelt je daar alles over. 

Winkelen in Kapellen

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de vele supermarkten en lokale winkels van Kapellen. Kapellen heeft een degelijk winkelcentrum. Kledingswinkels zijn er wat minder maar andere artikels zoals doe-het-zelf zaken, opticien, parfumeries, gelaatsverzorging en uiteraard de betere bakker en beenhouwer zijn voldoende aanwezig. 

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Blogs

EPC