fbpx

Makelaar Schoten : Immo P de meest innovatieve makelaar

Wat kan je verwachten van Immo P als makelaar Schoten ?

Immo P verkoopt 75 % van alle woningen in Schoten binnen de 2 maanden aan de voorafgesproken prijs.

1

INNOVATIEVE AANPAK VOOR DE VERKOOP VAN JOUW WONING

Ik haal alles uit de kast om jouw te koop staande woning overal bekend te maken en dat op een unieke, opvallende en innovatieve manier. Ik pas technieken toe die je bij andere makelaars niet vindt en dat met veel succes.

2

unieke strategie in verkoopprijs

Er is meer dan 1 methode om een beoogde verkoopprijs te behalen. Ik bied een strategie om de allerbeste prijs te behalen, namelijk werken met een VASTE verkoopprijs zonder dat kopers nog afpingelen. Hoe ik dat doe, ontdek je tijdens een afspraak. Ik leg alvast wat uitgebreider uit op onze pagina 'verkoop woning'

3

professionele rondleiding van kopers

Velen onderschatten het belang van een professionele rondleiding van de bezoekers van een woning. Elke bezoeker wil immers een goed gevoel krijgen over de zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Als verkoper dien je die eerst te vinden en daarop in te spelen. Niet gemakkelijk als je daar geen ervaring in hebt. Op die manier verkoop je beter en dat is een belangrijke meerwaarde van Immo P.

4

gratis schatting

Een goed gesprek over de verkoop van jouw woning start altijd met een correcte waardebepaling. Deze is gratis en van daaruit bepalen we de beste strategie om de beoogde verkoopprijs te behalen. Je mag innovatieve ideeën verwachten die reeds hun succes hebben bewezen. Ook jouw woning verdient de beste aanpak. Het zal je verbazen welk  verschil dat geeft voor jouw portemonnee ! Vraag hieronder jouw gratis schatting aan en ontdek alvast hoe ik de verkoop aanpak.

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Patrick Oostens Makelaar

Wat zeggen andere klanten over vastgoedmakelaar Immo P

klant Immo P
Stormloop aan bezoekers

Beste Patrick, hartelijk dank voor de snelle verkoop van ons huis in Berchem. Het was een echte stormloop. Wij zijn heel tevreden dat wij de gevraagde prijs hebben gekregen


Petra Lumbeeck - Brasschaat

klant Immo P
Er zijn echt wel verschillen tussen makelaars

Na 6 maanden bij een andere makelaar bijna geen bezoekers gehad te hebben, was het via jouw op 2 weken verkocht en aan dezelfde prijs. Ik weet hoe het komt : jouw rondleiding en uitleg die je geeft aan de kopers is veel positiever en aangenamer.


Kristel Siebens - Wuustwezel

klanten Immo P
Verkocht aan de eerste bezoeker !

Ik ken Patrick al zeer lang maar dat hij zo goed kan verkopen, wist ik niet. Hij slaagde erin mijn appartement dat ik verhuurde in Antwerpen te verkopen aan de eerste bezoeker. Ook bij mijn zoon verkocht hij hun huis op 1 dag. Dat kan geen toeval zijn. Dit is een krak in zijn vak.


Sven Cooremans - Antwerpen

panden in de kijker bij immo p

Woning kopen in Schoten

Als je een villa, huis, appartement of grond wil kopen in Schoten, is het allicht belangrijk om ook eerst eens even te bekijken hoe het dagelijks leven in Schoten eruit ziet. Hoe ziet Schoten eruit ? Wat soort van gebouwen staan er het meest ? Zijn de verbindingen goed ? Zijn er voldoende winkels ? Wat valt er te beleven op sportief en cultureel vlak ? Zijn er voldoende groene plekken om te genieten van de natuur ? Dat allemaal kan je hieronder lezen 

Schoten, een groene gemeente

Wie schoten wil leren kennen, kan volgend filmpje bekijken

Natuur in Schoten

Schoten staat vooral bekend als een groene gemeente in de rand rond Antwerpen. Het meest bekende bos is allicht het Peerdsbos wat mee overloopt in grondgebied Brasschaat. Zeker de moeite waard is echter het park Vordenstein, waar je inspiratie kan opdoen voor de mooiste bloemen en planten in jouw tuin. Het villapark Schotenhof en Koningshof zijn dan weer ideaal om te wandelen of te sporten.

Wonen in Schoten

Schoten heeft een oppervlakte van 2955 hectare, dus 29,55 km². Er wonen 34.273 inwoners. Je woont maw met 1160 mensen per km², wat nog ruim is. (Bron : provincies.incijfers.be) Wonen in Schoten doe je in alle rust in de meeste wijken, maar kent een stadsmentaliteit. Er zijn wijken met residentiële open bebouwingen, maar ook half-open bebouwing en rijwoningen komen geregeld voor in Schoten. Voor ieders wat wil.

Mobiliteit in Schoten

Qua mobiliteit bezit Schoten geen treinstations. Je bent aangewezen op de bussen van De Lijn qua openbaar vervoer. Er lopen 3 lijnbussen door Schoten : 

Lijn nr 780 richting Zandvliet - Brasschaat - Kapellen - Wijnegem

Lijn nr 629 naar Brecht en Malle

Lijn nr 600 naar Antwerpen - Hoogstraten


Ontspanning in Schoten

Schoten is gekend om zijn 2 kanalen voor de pleziervaart of hengelliefhebbers, parken en zijn erfgoed. Het meest gekende sportief evenement is de Scheldeprijs, de oudse wielerwedstrijd van België. Feesten in de zomer kan tijdens de Park happening, Schoten zingt of het werelddansfestival Hello Schoten. Aan horeca geen gebrek. Er zijn fitness-centra, workshops, fiets-en wandelroutes, geocache, allerlei verenigingen zoals scouts, voetbal, judo en wielrennen. De dienst toerisme van Schoten vertelt je daar alles over. 

Winkelen in Schoten

Voor de dagelijkse behoeften kan je zeker terecht in de vele supermarkten en 500 lokale winkels van Schoten. De Paalstraat is de voornaamste winkelstraat waar je zowat alle soorten winkels vindt. Van de duurdere kledingsboetieks tot de voor iedereen betaalbare mode.

Werken in Schoten

Er zijn heel wat bedrijven in Schoten, in totaal 2926, die samen aan 12.230 mensen een job bieden. Je kan hier gerust wonen en werken in dezelfde gemeente.

Belastingstarieven Schoten

De gemeentebelasting bedraagt 6,7%

De opcentiemen voor onroerende voorheffing : 724,18

BOEK EEN AFSPRAAK MET IMMO P

BEL PATRICK OOSTENS OP ONDERSTAAND NR OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN VIA ONDERSTAANDE LINK

Blogs

EPC